4 Tips voor slaapkamer geluk

Sylva K Boudoir Photography

© Sylva K Photography

Mooie lingerie is niet alleen genoeg om je geliefde het hoofd op hol te laten brengen. Het gaat om de ‘attitude’ die verpakt is in het kleurrijke pakketje. Dus check out deze tips voor positieve ‘slaapkamer vibes’.

1. Zeg nee tegen push up ondergoed
Allemaal mooi en wel, maar met acryl nagels, een weave, ook nog eens een fake cup C of D? Voorkom teleurstelling en laat de push-up bra voor wat het is. Als jullie zo ver zijn dat jullie het bed met elkaar delen is het echt omdat jouw lover je leuk vindt. Dus ook met een AA of B cup!!

2. Ga voor naturel
Zware make-up is vooral geschikt om ’s avonds te gebruiken, maar wel als je uitgaat en niet als je een slaapkamersessie in de planning hebt. Ban overtollige make-up en denk aan je beddengoed of aan de junk look naderhand! Gebruik liever een beetje blush voor een frisse en sexy blos. Zorg hierbij ook voor een stijlvolle gloss op je lippen en je lief gaat knock-out van verlangen.

Slaapkamer voornemens3. Ditch the bitch
Speel niet zonder meer slaaf of een overdreven bitchy stoeipoes. Sommige lovers houden van vrouwen in control, maar een vrouw die gespeeld wild doet jaagt ze de stuipen op het lijf. Natuurlijk is het goed om te laten merken wat je wel en niet prettig vindt, maar tenzij jullie van rollenspellen houden, is het niet nodig om te doen alsof je de seksbom from hell bent.

4. Neem de tijd
Het klinkt erg cliché en net zo oud als de weg naar Rome, maar mama had gelijk: gun jezelf de tijd in alles wat je doet. Zo dus ook in de slaapkamer. Alleen dan kun je je ontspannen en wordt het gegarandeerd pret voor twee. Sommige vrouwen hebben nu eenmaal meer stimulans nodig om in de mood te komen, dus maak je niet druk als je minder snel opgewonden raakt dan je geliefde. Maak gebruik van de situatie door er beiden creatief mee om Sensual massage oilte gaan. Zo leer je elkaar lichamelijk beter kennen en wordt het geen routine klus.

Gebruik voor meer slaapkamer geluk ‘Sensual Massage oil’ van the Body Shop of (150 ml- €15,00) of lees samen de Cosmo Kama Sutra (verkrijgbaar bij de boekhandel, €15,00). Lees hier een aantal reviews over het liefdeshandboek.

Ook interessant:
Comments
8 Responses to “4 Tips voor slaapkamer geluk”
 1. Anoniem schreef:

  haha leuk hoor. Ik heb het boek besteld bij Bol.com

 2. Marc schreef:

  Leuke tips.

  Als man kan ik alleen maar toevoegen dat ’t “voorspel” lang voor de slaapkamer mag beginnen:

  -Wat verbale toespelingen op wat (evt.) komen gaat is al ’n leuk begin.
  -Daarna wat plagerige/speelse aanrakingen stuwen de stemming (en andere items) verder omhoog.

  Kortom… als een vrouw een tijdje vantevoren laat merken “that she’s up for some”, dan is dat de grootste turn-on ter wereld 🙂 .

 3. Sheryl schreef:

  Handige tips. Goed te gebruiken ook als je al een poosje samenwoont!

Trackbacks
Check out what others are saying...


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 • Blog Stats

  • 74.467 hits
 • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: