M.A.C. lanceert make-up collectie nieuwe doelgroep

Nieuwe make-uplijn MacM.A.C. Cosmestics lanceert op 8 januari 2011 een nieuwe make-up collectie speciaal voor Indiase, Latijns-Amerikaanse en Oosterse vrouwen.

Vanwege de gelige ondertoon in hun huid, kunnen zij vaak geen reguliere foundations en concealers gebruiken. Vrouwen uit Mediteraanse gebieden en het Midden-Oosten kampen vaak met hetzelfde probleem.

Dames met bijvoorbeeld een mooie olijfkleurige huid, krijgen vaak een grijsachtige teint bij het gebruik van foundations die zijn bedoeld voor de blanke huid, alsdus M.A.C. Ook vormen pigmentverkleuringen van de huid rondom de ogen en mond vaak een probleem.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe lijn is M.A.C. een samenwerkingsverband aangegaan met make-upartiest Mickey Contractor, verantwoordelijk voor de visagie van veel Bollywood sterren.

De collectie bevat onder meer een foundation, lipsticks in bruin en roze tinten en verschillende kleuren oogschaduw. Verder heeft de collectie een spiritueel tintje. Alle items dragen een spirituele naam als Jaan (mijn leven) en Athma Mickey Contractor(ziel).

De M.A.C. & Mickey Conractor collectie zal in beperkte mate verkocht worden in Bijenkorf (Amsterdam, Rotterdam en Den Haag) en in Douglas (Rotterdam).

Ook interessant:

Advertenties
Comments
One Response to “M.A.C. lanceert make-up collectie nieuwe doelgroep”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] M.A.C. lanceert make-up collectie nieuwe doelgroep […]Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,431 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: