5 dating NoNo’s

Als single en zelfstandige vrouw wordt je vaak bestempeld als melaatse, als je na je 25e nog steeds niet aan de partner bent. Vooral als je een goed stel brains hebt en vooraan stond toen de Lieve Heer het pakketje schoonheid uitdeelde. “Wat is er toch met haar aan de hand?” Vraagt menigeen zich af, “ze is vast en zeker een bitch!”

Maar wat als miss Single simpelweg een ‘kneus’ is op het dating gebied? Geen paniek. Bestudeer de volgende dating NoNo’s als je opnieuw an het daten slaat. En mocht je een Happy Single zijn die geen behoefte heeft aan een relatie? Pas de NoNo’s juist toe als vrienden of familieleden je weer eens proberen te koppelen.

1. Ik ben te kieskeurig

Het is belangrijk dat je weet wat voor relatie je wenst, maar niet alles hoeft even zwaar te wegen. Het is belangrijk dat je een top 10 pluspunten samenstelt naast een top 10 minpunten. Maar als je lijst met pluspunten 5 pagina’s lang is, ben je té kieskeurig. Bepaal wat je het allerbelangrijkst vindt en stop de rest in de categorie “een bonus waar ik zonder kan leven.”

2. Mijn trouwjurk hangt al in de kast

Als je je tijdens de 1e date al afvraagt hoe zijn achternaam bij jouw voornaam past, is het tijd om gas terug te nemen. Als je ook nog eens naar zijn 5 jaren plan en favoriete babynamen vraagt, creëer een zweem van wanhopigheid, waardoor hij hoogstwaarschijnlijk een pakje sigaretten gaat halen en nooit meer wederkeert.

3. Ik ben een open boek

Als je tijdens de 1e date alle ins en outs hebt verteld over degenen die je hart hebben gebroken, voordat de rekening is gearriveerd, vertel je echt té veel. Iets meer mysterie kan zeker geen kwaad. Een ingepakt cadeau maakt immers nieuwsgierig. Stel tijdens de 1e afspraakjes vooral vragen aan je date. Luister meer dan dat je praat. Accepteer dat je date ook vragen stelt, maar realisser je dat je niet alles hoeft te beantwoorden.

4. Ik ben onzeker

Vermijdt (sarcastische) opmerkingen waarmee je jezelf naar beneden haalt en duidelijk wordt dat je aan jezelf of je uiterlijk twijfelt. Waarom zou je eigenlijk? Als je een date hebt gescoord, ben je leuk genoeg, dus waarom zou je twijfelen? Iedereen is wel eens onzeker, maar als je negatief over jezelf denkt, kan je date hetzelfde doen, met alle gevolgen van dien.

5. Ik ben ongeduldig

Als de date geweldig was, is het normaal dat je graag een vervolg ziet, maar wees niet opdringerig. Indien je na 2 dagen nog niets hebt vernomen, is het niet de bedoeling dat je boos wordt en verschillende smsjes verstuurt waarin je om een teken van leven smeekt. Geduld is een schone zaak, een opdringerige vrouw totaal niet. Onthou dat Glenn Close in Fatal Atraction verre van sympathiek was.

Heb je eenmaal een relatie, voorkom de volgende valkuilen.

Ook interessant:
Advertenties
Comments
5 Responses to “5 dating NoNo’s”
  1. TMZ schreef:

    5 dating NoNo’s kloppen hellemaal!

  2. Anoniem schreef:

    Klopt als een bus!

Trackbacks
Check out what others are saying...


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,431 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: