M.A.C. nonline shop

M.A.C. Cosmetics heeft sinds 2 februari 2011 een Nederlandse website. Wellicht is het ooit de bedoeling dat er online producten gekocht kunnen worden, vooralsnog kan dit nog niet. Een pleister op de wond is dat je hierdoor waarschijnlijk meer geld aan het eind van de maand overhoudt.  En gelukkig kun je er ook DIY-video’s bekijken voor tips en trucs van verschillende make-up artists. Het betreft Engelstalige instructievideo’s met Nederlandse ondertiteling toegevoegd, waarin kunt zien hoe je bijvoorbeeld perfecte wenkbrauwen of opvallende lippen creëert. Momenteel staan er nog 2 filmpjes op, desondanks is het de bedoeling dat dit maandelijks worden aangevuld.

Wonderbaarlijk genoeg is er geen product te zien onder het kopje ‘producten’, maar als je bij ‘ nieuws’ kijkt, kun je 3 verschillende collecties zien, inclusief de producten die erbij horen, echter zonder prijsopgaaf.

Wat nu precies de bedoeling is van de website, is helaas onduidelijk. Een pluspunt is dat je alle verkoopadressen kunt zien, echter de echte M.A.C. freak kent deze allang.

Ik hoop dat er binnenkort meer collecties online te raadplegen zijn, momenteel heeft de website namelijk weinig toegevoegde waarde, tenzij er meer DIY filmpjes te raadplegen zijn. Jammer genoeg begrijpt M.A.C. Cosmetics nog steeds niet dat het niet van deze tijd is om geen online shop te hebben.

Ook interessant:

Advertenties
Comments
One Response to “M.A.C. nonline shop”
Trackbacks
Check out what others are saying...


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,433 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: