Darling Nicki

Ik hou van Nicki Minaj. Nicki is rapster en nogal hot in de States. Desondanks zou ik in geen miljoenen lichtjaren haar muziek downloaden, maar dankzij Nicki is er überroze lipstick genaamd Pink Friday te koop bij M.A.C. Cosmetics. Kijk, dan heb je wat bereikt.

Behalve dit, is Nicki opvallend vanwege haar hysterische barbie porn stijl. Zie haar als een mix tussen Lil’ Kim en Lady Gaga. Ik weet dat het not done is om artiesten te vergelijken en in hetzelfde hokje te plaatsen, maar miss Minaj heeft er zelf ook geen probleem mee, getuige haar interview met Blackbook magazine:

“We both do the awkward, non-pretty thing. What we’re saying—what I’m saying, anyway—is that it’s okay to be weird. And maybe your weird is my normal. Who’s to say? I think it’s an attitude we both share.”

Well said miss Nicki! Het wordt tijd om mijn roze tule rokjes van zolder te halen……

De onderstaande foto’s horen bij het bovengenoemde interview en zijn eigendom van Blackbook. Opvallend is dat de shoot voor Nicki’s doen erg tam is.

Ook interessant:

Advertenties
Comments
2 Responses to “Darling Nicki”
  1. Mirachi schreef:

    Nicki is top! Ze is zo super omdat ze homovriendelijk is!!!!!!! Nicki is de black lady gaga! Haar debuutalbum heet ook Pink Friday en debuteerde op nr 2 in Amerika. Platinum baby! De meesten kennen haar van Will.I.Am zijn Check it out. Dat is die dude van Black Eyed Peas.

Trackbacks
Check out what others are saying...


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,433 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: