Walking Class Heroes meet MasterZjef

34 Paar designer shoes voor slechts €24.95! Is dat mogelijk? Nope, helaas nog niet. Tot die tijd zullen we het moeten doen met het geldbesparende alternatief, namelijk een designer shoe memory van Walking Class Heroes.

68 Kaartjes met 34 verschillende schoenen in een mooi wit doosje. Denk aan o.a. Christian Louboutin, Vivienne Westwood, Manolo Blahnik en Jimmy Choo. Te koop in het Nederlands Leder en Schoenen Museum.

Grote kans dat ik daar de jongen die mijn laarzen zeer graag wilde kussen tegenkom, vanwege de spraakmakende expositie van MasterZjef die t/m 26 juni 2011 loopt: de innovatieve schoenen en fetish art van Zjef van Bezouw, bedenker van de ‘Penisschoen’ en de ‘Dildoboot’.

Zjef ontwerpt tegenwoordig alleen nog maar fetish art voor klanten met een zeer uitgesproken smaak. Hij maakt nog wel lederen kleding en accessoires. Zijn enige ready-to-wear collectie (voor zowel mannen als vrouwen) verscheen in 2004. Tevens ontwerpt hij meubels en accessoires en ontwikkelt hij creatieve concepten voor grote evenementen voor bijvoorbeeld cosmetica giganten als MAC Cosmetics en Estée Lauder. MasterZjef belooft een uitdagende en zinnenprikkelende expositie te worden die toont dat fetish art onder de handen van een leerkunstenaar in kunstvoorwerpen resulteert.

Ook interessant:

Nederlands Leder en Schoenen Museum, Elzenweg 25, Waalwijk: 0416 – 33 27 38. Openingstijden dinsdag tot en met vrijdag 10.00 tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag 12.00 tot 16.00 uur. Toegang t/m 5 jaar gratis, vanaf 6 t/m 18 €2,-/2,50. Volwassenen €5,-

Advertenties
Comments
One Response to “Walking Class Heroes meet MasterZjef”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,433 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: