Goed doen met je oude schoen

Een week of 2 geleden las ik over de uitkomst van een Amerikaans onderzoek, waaruit bleek dat de gemiddelde vrouw 17 paar schoenen bezit. Opvallend genoeg worden er maar 3 paar op regelmatige basis gedragen. Dit betekent dat de gemiddelde vrouw minstens 2 à 3 paar afgedragen schoenen bezit. Dit is goed nieuws, want vanaf vandaag kan iedere vrouw goed doen met een oude schoen.

Invito voorjaar 2011

Steun KiKa in hun strijd tegen kanker bij kinderen, door tot en met zondag 10 april 2011 oude schoenen inleveren bij Dolcis, Invito, Manfield, PRO en Scapino. Voor elk paar schoenen die de schoenenketens ontvangen, doneren zij €0,20 aan KiKa. Het streven is om € 50.000 te kunnen doneren.

Zelf hou je er ook nog wat aan over, want voor elke paar schoenen die je inlevert krijg je een kortingsbon van €10. De bon is te besteden tot en met 17 april 2011 en kun je inleveren bij een minimale besteding van €40. Het is mogelijk om meerdere bonnen in te leveren in 1 keer, zolang je het €40 principe hanteert. Dus 2 bonnen inleveren bij €80 en 3 bonnen bij €120.

Als je minder dan 17 paar schoenen bezit, heb je voldoende excuus om mee te doen met de actie. Indien je al voldoende shoe candy bezit, heb je sowieso ook een goede reden om je oude schoeisel (plus pantoffels) in te leveren, of je er nu een kortingsbon voor krijgt of niet.

De actie is in het leven geroepen om nieuwe en ‘vriendelijkere’ behandelingsmogelijkheden te kunnen ontwikkelen. Omdat kanker bij kinderen zeldzaam is, wordt er minder onderzoek naar gedaan. Ondanks dat ruim 75% van de kinderen geneest, hebben ze door de agressieve chemobehandelingen op latere leeftijd nog vaak last van vervelende bijwerkingen en orgaandefecties. KiKa financiert alle Nederlandse academische kindercentra die onderzoek doen naar betere behandelingsmogelijkheden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,431 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: