In 4 stappen verleidelijke lippen, langdurig resultaat!

Gisteren liep ik tijdens mijn pauze de Douglas in, op zoek naar ‘iets’. Tijdens mijn zoektocht naar het definiëren van mijn koopdrang, eindigde ik uiteindelijk bij de lippenstift. Niet zo verwonderlijk, aangezien onderzoek heeft uitgewezen dat lippenstift het meest populaire cosmetica product is. Maar liefst 3 kwart van de vrouwen gebruikt lippenstift of lipgloss en koopt jaarlijks minstens 2 tot 4 lippenstiften. Ondanks het grote aantal vrouwen wat regelmatig haar lippen inkleurt, weet niet elke vrouw hoe je een mooi & langdurige resultaat creëert. Bekijk onderstaand stappenplan.

Stap 1: Om te voorkomen dat je lippen uitdrogen en je lippenstift snel korrelig wordt, breng je eerst lippenbalsem aan voordat je lippenstift op doet. Laat de lippenbalsem 5 minuten intrekken. Dep naderhand het overtollige balsem weg met een tissue.

Stap 2: Breng een lichte laag concealer op je lippen aan en dep er een dun laagje poeder op. Dit neutraliseert de kleur van je lippen, waardoor de exacte kleur van je lippenstift overkomt. Het zorgt er eveneens voor dat de kleur langer op z’n plek blijft.

Stap 3: Kleur je lippen vervolgens in met een lipliner in dezelfde kleur als je lippenstift. Gebruik dezelfde lipliner om een dun lijntje rondom je lippen aan te brengen. Hiermee voorkom je dat enkel de lijn om je lippen overblijft, als je lippenstift vervaagt.

Stap 4: Gebruik nu je lippenstift om je lippen in te kleuren. Gebruik een lippenkwast voor het beste effect. En voila!

Tip: gebruik naderhand een transparante lipgloss, om je lippen een glans te geven.

Wil je zien hoe je verleidelijke rode lippen effect creëert, bekijk dan onderstaande video. In de video worden tevens extra tips gegeven.


Ook interessant:Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,433 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: