Unieke eyewear samenwerking by Jean-Paul Gaultier & Alain Mikli

Vers van de pers: de beroemde Franse eyeweardesigner Alain Mikli en modeontwerper Jean-Paul Gaultier zullen dit najaar een unieke Jean-Paul Gaultier by Mikli eyewear collectie uitbrengen.

Opmerkelijke samenwerking

Deze opmerkelijke samenwerking is tot stand gekomen door een wederontmoeting tussen de twee bevriende Franse ontwerpers, nadat ze elkaar heel wat jaren uit het oog waren verloren. Het resultaat? Een bijzonder exclusieve collectie brillen en zonnebrillen.

De samenwerking zal onderdeel gaan vormen van het merk Mikli by Mikli en Jean-Paul Gaultier by Mikli. Alle fashionaddicts moeten nog even geduld hebben, de collectie wordt voor het eerst gepresenteerd op de Silmo beurs in Parijs en zal vanaf dit najaar verkrijgbaar zijn.

Kanye West & 500 Swarovski kristallen

Mocht je niet weten wie Alain Mikli is, remember de de witte bril die Kanye West roeg in zijn video StrongerHet originele ontwerp is van Alain Mikli en is op speciaal verzoek van Kanye West ontworpen. In deze unieke gestreepte bril zitten maar liefst 500 Swarovski kristallen steentjes. Wereldwijd is deze trend opgepakt en door fabrikanten gekopieerd in vele kleuren en varianten.

Inside info

Gedreven door het enthousiasme waarmee de samenwerking tussen Gaultier en Mikli tot stand is gekomen, heeft Alain Mikli het voornemen om in de toekomst met nog veel meer topdesigners op modegebied te gaan samenwerken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,431 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: