Tips voor een eeuwige jeugd & hoe word je een Internet Godin

’t Is weer eens tijd om nieuw leesvoer te bestellen. De boeken die op mijn verlanglijstje staan, waarvan 1 inmiddels al is besteld, zijn:

Internetgodinnen: start je eigen webshop in 10 stappen

Indien je plannen hebt om een eigen webwinkel te starten, is het handig om dit boek vooraf te lezen. Schrijfster Suzan Eikelenstam beschrijft door middel van een duidelijk en nuttig stappenplan hoe je een webshop begint en er een blijvend succes van maakt.

Het opzetten van een webhop lijkt gemakkelijker dan het in de 1e instantie is. De praktijk leert dat er veel tijd ingestoken dient te worden, wil je echt succesvol zijn en blijven. Suzan verzamelde de beste adviezen en ervaringen van de bekendste Internet Godinnen van Nederland

Dit boek ligt sinds november 2010 in winkel en blijkt sindsdien een bestseller te zijn, aangezien het binnen 3 maanden na lancering al aan de 3e druk toe was. Verkrijgbaar als e-book en gedrukte versie (€15,95) bij o.a. Bol.com, Bruna.nl en Ako.nl. 

De houdbare vrouw

In De houdbare vrouw worden de belangrijkste mogelijkheden van anti-aging uitgebreid besproken. Op een aantal zaken, zoals lichaamsbeweging, voedingssupplementen en gewichtsbeheersing wordt een compleet nieuw licht geworpen. De wetenschap staat nu eenmaal niet stil en allerlei veelgehoorde adviezen blijken achterhaald te zijn. De adviezen in het boek zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten. Een greep:

  • Hoe je beter slaapt en frisser opstaat.
  • Wat je kunt doen om jeugdige energie te behouden en je stemming te verbeteren.
  • Wat en hoe je moet eten om je gewicht en figuur onder controle te houden.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je eigen hormonen je jong houden.

Verwacht geen zweverige verhalen van schrijvers Pim Christiaans en Hanny Roskamp, maar verantwoorde adviezen gebaseerd op wetenschap en de ervaring van anti-aging artsen. Verkrijgbaar als e-book en gedrukte versie (€24,50) bij o.a. Bol.com, Bruna.nl en Ako.nl.

Ook interessant:
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,433 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: