Behoefte aan some Lovechock

Maandag is een dag zoals andere dagen, toch heeft de meest gehate dag van de week een speciale status. Vooral de ochtend! Indien je de vrolijkheidsgraad in Nederland zou willen meten, adviseer ik je de maandag over te slaan, tenzij heel Nederland verplicht aan de Lovechock gaat. Inname verplicht vanaf zondag.

Lovechock is een pure chocolade en verkrijgbaar in de exotische smaken Pure/nibs, Goji/Orange en Almond/Fig. Geen ordinaire chocolade, maar handgemaakt van de beste cacao uit Ecuador en vrij van melk, suiker of soja. Lovechock is 100 % biologisch. Dankzij de koude maling zit Lovechock ook nog eens boordevol met anti-oxidanten en ‘lovechemicals’.

Lovechemicals

Chocolade is van oorsprong een Afrodesiac; het geeft je een ontspannen en warm gevoel, waardoor het tevens lustopwekkend is. Doordat de cacaobestanddelen in Lovechock niet hoger verhit zijn dan ongeveer 49 º C, zijn de ‘lovechemicals’ geheel intact. Hierdoor is het effect intenser dan bij gebrande cacao. Er wordt gezegd dat Lovechock je een weldadig, prettig gevoel kan geven en het je sensuele energie kan versterken. Daarnaast verhoogt het voor langere tijd je concentratie en je creatieve energie. Desondanks kan het effect van de liefdesreep per persoon verschillen. 

Aandacht bepaalt kwaliteit

Het moge duidelijk zijn, het centrale thema rondom de Lovechock is liefde. Liefde voor mens en natuur. Daarom is de verpakkingbijvoorbeeld geheel milieuvriendelijk en is het ingredient Gula Java gebruikt in plaats van suiker. Gula Java is een ingedikte nectar gewonnen uit de bloesem van de kokospalm in Java. Dit lijkt onbelangrijk, echter door afname van de kokosbloemsuiker, worden maar liefst circa 2000 Javaanse families gesteund.

Beauty snack

Ook niet onbelangrijk is het feit dat de reep uitermate geschikt is voor diabetici, vanwege de lage glycemische index. Dit zorgt ervoor dat je bloedsuiker langzaam stijgt, waardoor je onder andere minder snel trek zult hebben in meer voedsel. In combinatie met de hoge waarde aan antioxidanten, is dit met recht een beauty snack met een hoog feel good gehalte.

Lovechock is in heel Nederland verkrijgbaar bij de Vitamin Store, kijk hier voor overige verkooplocaties

Ook interessant: 


 
 
 
 
 
 
 
Advertenties
Comments
3 Responses to “Behoefte aan some Lovechock”
 1. Vido Dido schreef:

  hahaha volgens mij heb ik indd een goede bril nodig :-//
  Bedankt Macci!!!

 2. Vido Dido schreef:

  hmmm ziet er lekker uit. Weet je tovallig waar ik in NL lovechock kan kopen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 • Blog Stats

  • 71,431 hits
 • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: