The Fashiolista Trend Report

Wat zijn nu eigenlijk de echte trends voor deze zomer? En worden alle adembenemende eyecatchers van catwalk ook daadwerkelijk met open armen ontvangen? Is Europa de absolute trendsetter, of weet Zuid-Amerika de trends subliem te vertalen? Fashiolista, het populaire wereldwijde sociale Fashion netwerk, heeft aan de hand van al hun fashiolista’s gemeten wat daadwerkelijk de populairste items, brands, designers & trends van het moment zijn. Nieuwsgierig geworden? Onderstaand alle feiten op een rijtje:

Vrolijk, creatief en uniek. Een trend die we al langer kennen, maar die telkens op een nieuwe manier haar gezicht laat zien: de Happy Hippy Trend. Wereldwijd bekend, waarbij de meeste loves voor de hippy-styled items, uit Brazilië komen. Wil je weten welke het meest geliefd zijn? De 3 meest populaire items:

Schoenen, schoenen, schoenen. Fashiolista staat er vol mee. De meest opvallende schoenen trend is die met een futuristisch element. Geometrische vormen, zilveren details en nieuwe materialen vallen op. Grappig detail: van alle werelddelen is Europa het meest futuristisch ingesteld. 

Ook interessant:
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,433 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: