DIY: zomerse bloem accessoire voor in ’t haar

Zoals een echt lentemeisje betaamt, houdt Macblogster van een bloemetje in het haar. Correctie: een bloem. Hoe groter, hoe beter en wat mij betreft de perfecte accessoire. Aangezien ik nogal kritisch ben, is niet elke H&M bloem geschikt. Gelukkig kan ik mijn eigen haaraccessoire fixen dankzij onderstaande DIY tutorial.

Benodigdheden:

Knip eerst 2 rondjes uit het vilt. De rondjes moeten ongeveer een diameter van 5 cm hebben. Buig het corsagedraad / bindwire tot 2 halve cirkels en verbindt dit tot 1 cirkel. Gebruik het corsagetape om beide stukken corsagedraad / bindwire te verbinden. Doe dit ter hoogte van ’11 uur’ en ‘3 uur’. Knip het overmatige draad weg met de kniptang.

Knip de steel volledig af van de zijden bloem, met behulp van de kniptang. Er mag geen enkel stukje uitsteken. Lijm 1 van de vilten cirkels aan de achterkant van de bloem. Leg het corsagedraad / bindwire met het stukje tape, ter hoogte van 3 uur, op de vastgelijmde vilten cirkel. Plak de 2e cirkel er boven op en druk de 2 cirkels tegen elkaar aan, nadat je de cirkel rechtop hebt gezet (zie plaatje 4). Zorg ervoor dat je voldoende lijm in alle openingen smeert, zodat de cirkels goed zijn vastgeplakt.

En klaar is kees….

Bron: http://www.honestlywtf.com
Ook interessant:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 74.467 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: