Sips of Havana: Cubaans Event vol verrassingen

Het Nederlandse zomerweer is tot op heden erg ruk. Regen, regen en nog eens regen. Boring. Reden voor Havana Club om Nederland tot leven te wekken en Amsterdam te besprenkelen met wat Cubaanse pit.

Van 26 augustus t/m 16 september 2011 brengt Havana Club het hedendaagse Cuba in Amsterdam tot leven met Sips of Havana. Een 22 dagen durend evenement vol verrassingen en onvervalste Cubaanse sfeer.

Secret events

Laat je overvallen door een spontaan pop-up concert op je favoriete terras, win jouw eigen afterwork borrel op kantoor, inclusief cocktailbar en live muziek op de anders zo saaie dinsdag. Geniet van de beste authentieke cocktails op een Havana Mojito Cruise en ga in Amsterdam op zoek naar de one-day cocktailbar op een strikt geheime locatie.

Onthulling

Via Facebook worden dagelijks nieuwe events onthuld, waar jij bij kunt zijn. De 22 dagen worden afgesloten met een waanzinnige Closing Party met live optredens, de beste muzikanten en overheerlijke cocktails. Uiteraard is de locatie en programmering op dit moment nog uiterst geheim.

Nieuwsgierig? Like Havana Club op Facebook 

Ook interessant:
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,433 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: