Having coffee in a strange place…

Een kennis van mij had de eigenschap om via Facebook te laten zien in welke verschillende keukens zij haar koffie dronk. De foto’s van het gevulde koffiekopje, inclusief apparaat, gingen gepaard met de tekst “having coffee in a strange kitchen”. In den beginne werd er gekscherend over gedaan, maar uiteindelijk werd het een soort van ‘catch phrase’. Ik moest dan ook aan deze vrouwelijke kennis denken toen ik kennis maakte met de Mypressi Twist.

De Mypressi Twist is een handzame espresso machine die je in staat stelt om onderweg, met één druk op de knop, een heerlijke verse espresso te zetten. Dankzij zijn compacte omvang kun je de Mypressi Twist echt overal gebruiken. Het is dus niet verwonderlijk dat er een wereldwijde run op de populaire esspressomaker is ontstaan.

Handzame esspressomaker

Het druksysteem van de Mypressi Twist werkt met een verwisselbaar drukpatroon – zoals we deze kennen van de professionele slagroomspuit -dat ervoor zorgt dat het water door het filter geperst wordt. Met 1 patroon kunnen circa 8 espresso’s gezet worden. In de losse filterhouder van de Mypressi Twist kun je elke gemalen koffiesoort of serving gebruiken die je wilt. Heet water in de bovenzijde, druk op de knop et voila: een perfecte espresso met een mooie crema laag.

Ik ben benieuwd of mevrouw kennis er 1 gaat kopen en in welke strange places ze nu weer belandt. Ze zal er echter wel wat voor over moeten hebben, want goedkoop is de Mypressi Twist niet: €159,- Maar you never know, wie weet plaatst ze binnenkort ‘coffee in strange places’ foto’s op Facebook, met op de achtergrond een Mypressi.

Mypressi Twist is verkrijgbaar via www.brandmeesters.nl & wordt geleverd in een luxe geschenkbox met 3 koffiezeefjes, voor espresso en ristretto en E.S.E. servings, 4 drukpatronen, een rubber mat, tamper, handleiding & draagtasje. 
 
Ook interessant:
Advertenties
Comments
2 Responses to “Having coffee in a strange place…”
 1. JD schreef:

  Nadat ik een tijdje geleden is met het onderzoek van een vriend van mij geconfronteerd werd hoe duur het duurste espresso apparaat is vind ik €159,00 niet eens zo shockerend eigenlijk. En wie wil er nou geen espresso kunnen maken op elk moment van de dag?!

  JD

  • MacBlogster schreef:

   Je hebt een punt, espressoapparaten zijn idd vrij prijzig & dan valt de prijs van dit product alleszins mee. Maar in vergelijking met bijv een Nespresso apparaat- groter is & in dezelfde prijsklasse- weet ik het nog niet zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 • Blog Stats

  • 71,431 hits
 • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: