I like: PurseN, luipaardprint tas-organizers

Je kent het wel: de taxi staat klaar, je hebt je jurk half aan, je rechterpump nog niet gevonden, probeert ondertussen je mascara op te smeren en net als je klaar bent, bedenk je dat de handtas die je gister hebt gebruikt niet matcht met je outfit. Gevolg: je bent 5 minuten bezig met het overhevelen en uitzoeken van je pasjes, lipgloss, handcrème, sleutels, organiser, mobiel…..

Function meets fashion!

Hardeep Melamed, zakenvrouw, moeder van twee kinderen en bovenal tas-polygamist, had genoeg van het overhevelen en graaien naar spullen in haar oversized handbag. De oplossing: PurseN, een handige purse in purse die je snel en gemakkelijk overhevelt van de ene naar de andere tas.


Maar dit principe kennen we toch al? Ja, dit klopt, maar de collectie van PurseN bestaat uit de Organizer Insert die je groter kunt maken, een Make-up case, een Sunglass case, een Jewelry case voor je sieraden en een speciale Luxury Travel Tote. Behalve functioneel, ben je ook nog eens fashionable, dankzij de luipaardprint, zwart met luipaardvoering of een kleurrijk motief.

Verkoopinformatie: www.pursen.net of 0032 13 67 01 01. Als je telefonisch contact opneemt, krijg je exacte info over verkooppunten in Nederland.

Comments
One Response to “I like: PurseN, luipaardprint tas-organizers”
  1. Vido dido schreef:

    Wow handig! Ik zal kijken op de site wat voor kleuren ze allemaal hebben. thx 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 72.839 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: