SPOTLIGHT: Sherry Dyanne feat. Candy Dulfer

Onlangs is de 1e single ‘Come on a my house’ uitgekomen van opkomend talent Sherry Dyanne. De single bevat een swingende gastbijdrage van niemand minder dan saxofoniste Candy Dulfer. ‘Come on a my house’ is voor het eerst uitgebracht in 1951 door Rosemary Clooney en wordt door Sherry gecoverd in de uitvoering van Della Reese, een Amerikaanse jazz-zangeres en actrice. ‘Come on a my house’ geeft alvast een voorproefje van Sherry’s debuutalbum ‘Sing me a song’ dat op vrijdag 2 december 2011 uitkomt. ‘Sing me a song’ bestaat uit een frisse mix van nieuw eigen werk van Sherry en covers van lang vergeten heerlijke jazz- en soulnummers.  

Retro sound

Sherry Dyanne heeft de afgelopen jaren haar sporen verdiend in de muziekwereld, met haar eigen retro sound in de sfeer van Billie Holiday en Dinah Washington. Zo heeft Sherry getoerd met de Amerikaanse singer-songwriter Michael Franti en het podium gedeeld met Benjamin Herman en Leon Ware. Tevens stond ze vorig jaar in het voorprogramma van Trijntje Oosterhuis tijdens de ‘Never Can Say Goodbye’ toer. Sherry is ook een veelgevraagd zangeres op jazzfestivals (o.a. North Sea Jazz en The Hague Jazz 2010). Daarnaast is ze regelmatig te gast in Istanbul waar ze voor grote evenementen wordt gevraagd. Afgelopen juli zong ze in Nederland nog voor de pasgetrouwde Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan.


Wil je meer weten over Sherry Dyanne, zie www.sherrydyanne.com. Haar debuutalbum ‘Sing me a song’ is in vanaf vrijdag 2 december 2011 verkrijgbaar.

Ook interessant:
Comments
2 Responses to “SPOTLIGHT: Sherry Dyanne feat. Candy Dulfer”
  1. Anoniem schreef:

    Klinkt lekker en leuke clip 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 72.839 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: