Annadiva: nieuwe webshop voor vrouwen met grote cupmaat

Goed nieuws voor vrouwen met cupmaat D en groter, er is een nieuwe webshop in het leven geroepen voor vrouwen met een goed gevulde boezem! Yes, eindelijk steeds meer keuze is in mooie bh’s. Aangezien ik aardig bedeeld ben door moeder natuur, ben ik erg blij met dit soort webshops, want vrouwen met cupmaat D of groter hebben het niet makkelijk.

Mariëlle van der Loo, oprichtster van webshop Annadiva.nl, spreekt uit ervaring. ‘Zelf heb ik cupmaat F. Ga je in de stad winkelen dan is er nauwelijks iets te krijgen en ook op het internet is het lastig om een goede webwinkel te vinden. Ik kwam daarom altijd uit bij winkels in het buitenland.’ Dit was voor mij de reden om zelf een goede webwinkel op te zetten.”

 Modieus en sexy tot cup K 

Omdat het voor vrouwen met een grotere cup belangrijk is om een goede bh te dragen, worden er  op Annadiva.nl gespecialiseerde merken verkocht die lingerie en badmode aanbieden vanaf cup D tot en met K. De merken zijn gelukkig modern en classy, allesbehalve Granny style.

Dat er een duidelijke vraag is naar grotere bh’s, was Mariëlle al duidelijk. Voor de lancering van de webshop was Annadiva al actief op Facebook . In een maand tijd waren er al meer dan 1.000 followers.

Ook interessant:
Advertenties
Comments
2 Responses to “Annadiva: nieuwe webshop voor vrouwen met grote cupmaat”
  1. m schreef:

    ik wil niet lullig doen maar ik vind de site niet handig en heb ik even massel ik heb ook hele grote borsten maar ik heb nooit zulke problemen dat ik geen bh,s kan kopen die moderne hippe bh,s geven allemaal veel te weinig steun ik draag altijd grote stevige bhs van het type waar veel vrouwen van mijn leeftijd van vinden dat het oma bhs zijn , maar die vind ik toevallig het mooist .

  2. Sheila schreef:

    Wow, mooi zeg! Ga meteen even kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,433 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: