SHIMAI.nl beauty webshop voor gekleurde vrouwen

Heb jij een gekleurde huid en krullen, plus ook vaak op zoek naar natuurlijke beauty producten? Dan heb je vast en zeker bemerkt dat het aanbod helaas nog steeds erg klein is. Gelukkig treed hier langzamerhand steeds meer verandering in op. Mede dankzij Shirley Tol, onderneemster van Surinaamse afkomst. De oprichtster en eigenaresse van Shizo Natural Cosmetics, een webshop voor natuurlijke cosmetica, minerale make-up en eco parfums, lanceerde onlangs Shimai.nl, een nieuwe webshop met natuurlijke beauty producten specifiek voor de gekleurde man en vrouw. Verantwoorde beauty producten zonder overbodige synthetische en chemische toevoegingen, met eerlijke ingrediënten uit de natuur. 

Specifieke beauty producten

Omdat Shirley via Shizo.nl veel vragen ontving van vrouwen met een getinte of donkere huidskleur, besloten zij en haar zakenpartner Bart Kraaijenbrink Shimai.nl te lanceren, specifiek gericht op deze doelgroep. “Ze vroegen mij of ik ook producten voor hen had. Omdat ik zelf een donkere huid heb, ligt die vraag voor de hand. Vrouwen met een donkere huid hebben behoefte aan verzorgingsproducten met specifieke ingrediënten, zoals bijvoorbeeld sheabutter en bepaalde oliën en kruiden. Ook voor de verzorging van natuurlijk kroes en krullend haar zijn andere producten nodig. Omdat het aantal vragen maar bleef toenemen, besloten wij in 2011 om speciaal voor vrouwen met een donkere huid een 2e webwinkel te ontwikkelen.”

Niet getest op dieren

Shirley: “Traditionele haarverzorgingsproducten voor kroes en krullend haar bevatten bijna standaard minerale olie en andere chemicaliën. De inzichten over de juiste verzorging van kroes en en krullend haar zijn de laatste 10 jaar echter sterk veranderd. Steeds meer vrouwen kiezen er nu voor om hun haar niet meer bloot te stellen aan agressieve chemicaliën die bijvoorbeeld gebruikt worden in relaxers voor het ontkroezen. Ze kiezen juist voor een natuurlijke haarstijl. Voor natuurlijk kroes en krullend haar is de trend duidelijk ‘back to basics’ met natuurlijke producten”. De producten op Shimai.nl zijn dus vrij van onnodige chemische of synthetische toevoegingen en bevatten geen minerale olie, parabenen of sulfaten. Daarnaast zijn de producten niet getest op dieren.

Wil je meer weten over het productassortiment van beide webshops, bekijk Shimai.nl of Shizo.nl

Ook interessant
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,431 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: