Swan Market: de leukste online shop adressen

Lifestyle markt 'Swan Market'

Vorige keer berichtte Cheryl Denijn al over de Swan Market en op welke data je de Lifestyle markt in Rotterdam kunt bezoeken. Op 4 maart 2012 was er weer een editie met allerlei leuke kraampjes. Mocht je er niet zijn geweest, zie hier de leukste online shops die waren vertegenwoordigd op de Swan Market, inclusief de adressen van hun online shops. Enjoy!
 

Jools by Stl. | Op de Swan Market stond Stella Maye met een aantal van haar accessoires. Ik werd er enigszins gretig van. Op haar website Jools by Stl kunnen stijlbewuste en ambitieuze vrouwen, die met hun ‘high heels’ stevig op de grond staan, verschillende fashion accessoires kopen. Het mooie is dat je met de aanschaf van een aantal accessoires 3 goede doelen steunt.

 
Quiero! | Inez verkoopt haar eigen handgemaakte ringen, kettingen en armbandjes met een hoog “aha, wat schattig”-gehalte. Ik   heb ooit een mooi haarspeldje gekocht voor een klein schattig dochtertje van een bekende. Toen ik tijdens mijn bezoek aan de Swan Market opnieuw voor haar kraampje stond, kon ik mijn ogen niet van haar ringen afhouden.

 

NOMI | NOMI by Naomi is een bijzonder fashion label opgericht in 2008 door Naomi Spieker. Na een succesvolle launch van hooded scarves, besloot de designer, die zich laat beïnvloeden door Afrikaanse en Westerse trends, andere urban chique fashion items toe te voegen aan haar portfolio. De items die Naomi verkoopt zijn echt voor fashion durfals.
 

Brown2208 | Bijzondere evenals grappige accessoires voor in huis of om jezelf mee te tooien, ontworpen door Sil Adjete. Een aantal items zijn online te koop op haar website en een aantal op verschillende shows en markets. De meest fascinerende accessoire vond ik de playmobiel broche, ook te bezichtigen op haar website. Als je daarmee loopt, maak je echt een “I wear my own fashion” statement. De unieke collectie is overigens handgemaakt en verkrijgbaar in beperkte oplage.

 
Ginger Cheyenne | Mooi, betaalbaar en van deze tijd. Kortom, magische woorden. Mooie leren en suède clutches, phone bags en accessoires voor een zacht prijsje. De 20 jarige eigenaresse Ginger, ontwerpt de items zelf en laat het produceren in het buitenland. Behalve clutches en oorbellen kun je online ook accessoires annex heel condoms voor je pumps kopen, om ze op te leuken.

 

 

Ook interessant:
Advertenties
Comments
3 Responses to “Swan Market: de leukste online shop adressen”
  1. Mildred schreef:

    Leuk stukje

  2. Laura schreef:

    leuke blogpost 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,431 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: