One day without shoes: BN’ers trekken massaal hun schoenen uit

Op 10 april hele wereld op blote voeten voor TOMS

Alain Clark, Bastiaan van Schaik, Beertje van Beers, Barry Atsma, Carolien Spoor, Gaite Jansen, Sophie Polkamp, Bas Kosters, Patty Zomer, Nasrdin Dchar en Fockeline Ouwerkerk trekken dit jaar allemaal hun schoenen uit ter gelegenheid van TOMS’ wereldwijde event ‘One Day Without Shoes’.

Amerikaanse schoenenbedrijf TOMS vraagt de hele wereld op 10 april om een dag zonder schoenen te lopen om besef te kweken hoe groot de impact van een paar schoenen kan zijn op het leven van een kind. Als onderdeel van het wereldwijde evenement zal TOMS in 6 grote wereldsteden, waaronder Amsterdam, zelf een event hosten. Tijdens het event op 10 april, zullen de deelnemers op blote voeten een wandeling maken in en rondom de 9straatjes in het Amsterdamse centrum.

Over One Day Without Shoes

Over de hele wereld leven miljoenen kinderen zonder het juiste schoeisel. Hierdoor worden ze elke dag blootgesteld aan infecties en ziektes. TOMS is gebaseerd op het principe dat bij elke paar schoenen dat iemand koopt, een paar nieuwe schoenen kan worden gegeven aan een kind in nood: One for One™.  Het idee van One Day Without Shoes werd bedacht als een manier om aandacht te vragen voor de noodzaak van het hebben schoenen en de problemen rond die behoefte wereldwijd. Vorig jaar werden er door middel van eigen initiatieven meer dan 1.000 evenementen in meer dan 25 landen over de hele wereld georganiseerd, waarbij mensen hun schoenen uittrokken.

Deelnemers aan One Day Without Shoes kunnen naar www.onedaywithoutshoes.com om alle laatste updates te krijgen, om zich aan te sluiten bij events in hun omgeving of om iets zelf te organiseren, om toolkits te downloaden, foto’s te uploaden en te zien wat anderen over de hele wereld doen op 10 april. Kijk ook voor meer info: www.toms.com

Advertenties
Comments
3 Responses to “One day without shoes: BN’ers trekken massaal hun schoenen uit”
  1. Mildred schreef:

    Goed initiatief ja, maar lijkt me koud!

  2. fashionisaparty schreef:

    goed initiatief!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 72.151 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: