Vlieger & van Dam: Avantgardistisch tot op het bot

Eerder berichtte ik al over de opmerkelijk tassen van Vlieger & van Dam. Je weet wel die Guardian Angels tassen waarmee je niet langs de douane wilt, vanwege de wapens die er zogenaamd in zouden zitten. Tegenwoordig is de focus verschoven van tassen met wapens naar avantgardistische skulls, verwerkt in tassen en scarfs.

Ja ja, van African Fashion naar Skull Fashion. ’t Kan allemaal. De skull is immers niet langer alleen maar een geliefde afbeelding van bikers en gothics. Vandaag de dag is het doodshoofd verheven tot avantgardistisch design element. Deze coole trend, die in New York is ontstaan, vormt inmiddels ook in een Europa een real fashion statement! De nieuwe collectie van Vlieger & van Dam bevat dan ook weer tassen en portemonnees met skulls.

Het leuke van de nieuwe collectie is dat er behalve tassen ook pastelkleurige zijden shawls aan toegevoegd zijn. Helemaal passend in de populaire pastel trend. De skulls op de shawls komen in allerlei soorten en maten. Van skulls met bolhoedjes, vlinderdasjes, oorbellen en parelkettingen, tot schedels opgebouwd uit honderden stukjes kleurrijk tape.

Items uit de nieuwe collectie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vanaf €99,95: www.vliegervandam.com. Vlieger en van Dam is een Nederlands modeaccessoirelabel, gestart in 2004. Het atelier bevindt zich in hartje Amsterdam. Vanuit dit atelier wordt er 2 keer per jaar een collectie uitgesproken tassen en kleine lederwaren ontworpen.

Ook interessant:
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 71,431 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: