Nieuwe shoe webshop: Miss Roberta

Er is een nieuwe shoe en tassen webshop in town: Miss Roberta. Aangezien ik van schoenen houd (duh, me woman), zeg ik “welkom in Holland, miss Roberta!” Welkom tegen de vrouw die zegt “Cammina col cuore!” (“Loop met je hart!”)

De uit het zonnige Italië afkomstige Miss Roberta, staat voor jonge eigentijdse schoenen en tassen. Een concept dat klaarblijkelijk onmisbaar is binnen de Italiaanse modewereld, aangezien het trendlabel in haar thuisland maar liefst ruim 65 eigen winkels telt, verdeeld over het hele land. Genoeg redenen om ook Nederland kennis te laten maken met het schoenen- en tassenmerk.

Bijzondere details

Miss Roberta kenmerkt zich door overal een schepje bovenop te doen. De hakken zijn net iets hoger, de kleuren net iets feller en de materialen net iets gedurfder. Op de foto’s zie je de voorjaars/zomercollectie 2012. De collectie kent een breed assortiment aan stijlen, kleuren en diverse bijzondere details: verfijnde glitters, een kanten strook op de schoen die zelfs terugkomt in de zool, of een subtiel hartje aan de zijkant. Miss Roberta straalt Italiaanse allure uit en biedt de mogelijkheid om combinaties te maken met matchende tassen en schoenen.

De schoenen en tassen van Miss Roberta zijn momenteel exclusief verkrijgbaar www.missroberta.nl

Comments
One Response to “Nieuwe shoe webshop: Miss Roberta”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • Blog Stats

    • 74.467 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster

%d bloggers liken dit: