BEAUTY MAKEOVER: ‘model voor 1 dag’

Naar aanleiding van de Macblogster WINactie ‘model voor 1 dag’ fotoshoot, vond in 2011 -wat klinkt dit alweer zo ver weg- de metamorfose shoot plaats met winnares Ike Hassankhan. Omdat zij normaliter altijd anderen fotografeert, vond zij het leuk om eens voor de camera te staan als lijdend voorwerp.

Before

De shoot werd verzorgd door fotograaf Dennis van Wijdenbosch, visagiste Suzanne van Duijn en kapster Elvera van Mobella. Zij ontvingen Ike ’s ochtends met een kop koffie, waarna de metamorfose werd besproken. Zie hier het resultaat.

Ike's krullen zijn aangezet met een krultang

Tijdens de metamorfose is het haar van winnares Ike een tint lichter gekleurd en zijn er highlights aangebracht, om een warme uitstraling te creëren. Naderhand is haar haar in model geknipt en zijn haar krullen vervolgens extra aangezet.

After

Qua make-up is er gekozen voor een metallic look met bronzen en gouden tinten, aangezien dit goed bij Ike’s haar- en huidskleur past. Tenslotte heeft fotograaf Dennis een prachtige fotoreportage gemaakt van het eindresultaat.

Eindresultaat metamorfose

Ook interessant:
Comments
6 Responses to “BEAUTY MAKEOVER: ‘model voor 1 dag’”
  1. Anoniem schreef:

    Wil jij ook een metamorfose fotoshoot?? En een dagje in de spotlights staan?? Kijk dan op http://wijdenboschfotografie.nl/

  2. Norma schreef:

    O wat gaaf dat lijkt me echt tof om mee te maken

  3. mabbina007 schreef:

    heel mooi, mooie ogen heb je.

  4. Pamela schreef:

    Leuk! Zo’n makeover!

  5. Karin schreef:

    Zoooooooooo wat mooi zeg !!!!!!!!

  6. chucky1012i schreef:

    Heel mooi! Wat een complete make-over!:)

Plaats een reactie

  • Blog Stats

    • 79.154 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster