Beauty time bij Kruidvat

Zeg je Kruidvat, dan zeg je Essence, Catrice en New York Color. Ik was sowieso al fan van Kruidvat, maar na de introductie van deze budget make-up merken, nog veeeeeel meer. Indien je ook een Kruidvat lover bent, vind je het vast leuk om te weten dat de drogisterij op zondag 3 juni 2012 een speciale middag organiseert vol spectaculaire demonstraties en scherpe aanbiedingen. Je kunt je die dag tussen 13.00 en 16.30 uur heerlijk in de watten laten leggen. Tijdens demonstraties van specialisten leer je alle ins en outs op het gebied van beauty.  Daarnaast ontvang je bij aankoop van een beautyproduct bovendien een portefeuille vijl van Herôme. 

Tijdens de beauty middag kun je kennis maken met de huidige beauty trends en krijg je handige tips en trics op het gebied van huid- en haarverzorging en make-up. Ook kun je die dag profiteren van verschillende dagaanbiedingen.

Visagie en manicure

Als allereerst wordt je verwelkomt met een drankje en een lekkernij. Plus in de winkel vinden diverse productdemonstraties plaats. Haarspecialisten geven bijvoorbeeld een 60 seconds demonstratie: mooi haar in een handomdraai. Ideaal voor degenen onder ons die ’s morgens weinig tijd hebben om hun haar goed in model te brengen. Ook zijn er make-up specialisten die je kunnen adviseren op het gebied van visagie.

Benieuwd? De beautymiddag wordt gehouden in 32 Kruidvat-filialen. Kijk voor meer informatie op www.kruidvat.nl/beautymiddag. Hier kun je de dagaanbiedingen bekijken en zien in welke filialen je terecht kunt op 3 juni 2012.


Ook interessant:
Comments
2 Responses to “Beauty time bij Kruidvat”
  1. jilliansnl schreef:

    altijd feest whieeee!

  2. chucky1012 schreef:

    Ik wist het al een wk geleden! Leuk! Hun make-up is heel goed! Mooie kleuren!:)

Plaats een reactie

  • Blog Stats

    • 79.163 hits
  • © 2010 | 2011 Macblogster